Swing 360°

TUOTENUMERO 40046
EAN-KOODI 6 417511 400467

Swingaava uutuus – kotimainen innovaatio, joka soveltuu moneen käyttökohteeseen

Swing 360° on monipuolinen työkalu, joka on suunniteltu erityisesti lumen puhdistamiseen portailta, terasseilta ja poluilta. Se soveltuu lisäksi myös moniin muihin käyttötarkoituksiin. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi maan tasoittamiseen, perustustöihin ja puutarhanhoitoon. Lasta on kätevä myös sadonkorjuussa, erityisesti omenoiden tai muiden hedelmien keräämisessä puiden alta rikkomatta niitä. Pölyiset tilat, kuten rakennustyömaat ja eläinsuojat tai kasvihuoneet, voidaan puhdistaa Swingillä ilman pölyn nousemista ilmaan toisin kuin harjattaessa. Käyttäjälähtöinen muotoilu mahdollistaa ergonomisen työasennon ja hyvän otteen. Kahva ja TPV-pinnoitteella varustettu varsi istuvat tiukasti kämmenissä mahdollistaen varren kääntämisen ilman kovaa puristamista.

Innovatiivinen mekanismi mahdollistaa lastaosan pyörimisen 360-astetta varren ympäri. Pyörivä terä tarjoaa uudenlaisen ulottuvuuden ja tekee Swing 360° -lastasta monipuolisen työkalun. Kulmaniveleen asennuttu lastaosa tekee sekä työntämisestä että vetämisestä helppoa. Pyöriminen luo paremman käyttökokemuksen ja helpottaa portaiden, kulmien ja muiden ahtaiden paikkojen saavuttamista. Terä kääntyy myös 180-astetta pystysuunnassa, jolloin esim. lumien pudottaminen katolta on helppoa. 

Swing 360° on valmistettu osittain kierrätetyistä materiaaleista. Alumiinivarsi on kierrätettyä alumiinia ja varren kahva kierrätettyä muovia. Tuotteen lastaosa on kestävyyden ja pitkäikäisyyden varmistamiseksi pakkasen kestävästä muovista. Tuote on suunniteltu siten, että se on tarvittaessa korjattavissa ja kaikkia sen komponentteja on saatavilla varaosina. Swing 360°:n kokoonpanossa on käytetty ainoastaan tuulivoimalla tuotettua sähköä. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu-merkki suomalaisesta työstä.

Korkeus (h)
Pituus (l) 1680
Työleveys (w) 450 (lasta)
Paino (kg) 1